Düzce’de Feci Kaza

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Çamköy Mahallesi yeni açılan bağlantı yolunda iki aracın çarpıştığı kazada  2’si çocuk 11 kişi yaralanırken 2 kişi ise hayatını kaybetti.

Kaza 23.40 sıralarında Çamköy Mahallesi köprülü kavşağı üzerinde meydana geldi. Çamköy mahallesinde bulunan yeni açılan bağlantı yolu üzerinde Yusuf Yıldırım idaresindeki 81 ADA 107 plakalı otomobil karşı yönden gelen Selçuk Pektaş idaresindeki 06 COA 368 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Yusuf Yıldırım ile yanında bulunan Mustafa Yıldırım ve hafif ticari araç içerisinde bulunan sürücü Selçuk Pektaş ve Serdar Efe Bilgin, Sercan Çınar, Efe Avağ, Ayşen Kocalı, Fatmanur Ahsen Kocalı, Tuncay Bilgin, Ali Ay Güneş ve Murat Pektaş yaralandılar. Yine hafif ticari araç içinde bulunan ve çarpışma sonrası arabadan fırlayarak yola düşen 3 çocuk annesi Hanım Bilgin (30) olay yerinde Nazlıcan Barotçu (21) ise hastanede hayatını kaybetti. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi ve Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, hafif ticari araç içerisinde bulunanların düğünden döndüğü öğrenildi.

Ayrıca polis ekipleri yol kenarında bulunan yeşillik alanda ise başka yaralı olup olmadığı kontrol etmek için dakikalarca fenerlerle arama yaptılar.

Kaynak:duzcesonhaber.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir