Vali Atay’ın Bayram Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Valisi Cevdet Atay Kurban bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Atay mesajında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Hemşehrilerim,Kurban Bayramı’nın coşkusunu ve sevincini yüreklerimizde hissettiğimiz bu özel günlerde, sizlere en içten selamlarımı iletiyorum. Kurban Bayramı, birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu daha da yoğun yaşadığımız, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz anlamlı bir bayramdır.

Bu mübarek bayramda, sevdiklerinizle bir araya gelerek birlikte geçireceğiniz zamanın keyfini çıkarmanızı, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.

Bayramın manevi değerlerini göz önünde bulundurarak, ihtiyaç sahibi olanları unutmayalım ve onların yüzlerini güldürecek yardım elimizi uzatalım. Kardeşlik duygularımızı geliştirip, toplumsal dayanışmamızı gösterelim.

Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan, bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için; emniyet kemerlerini takmalarını ve trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini istirham ediyorum.

Kurban Bayramı’nın tüm Düzce ilimize ve ülkemize huzur, barış ve bereket getirmesini temenni ederim. Birlik ve beraberlik duygularımızın her zaman güçlenerek devam etmesi dileğiyle, sağlıklı, mutlu ve sevgi dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir