VALİ ATAY, CUMHURİYETİN TEMELLERİ BURADA ATILMIŞTIR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Valisi Cevdet Atay, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Düzce Valisi Cevdet Atay, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Aziz Düzceliler, Değerli Kardeşlerim, Vatan sevgisi, bağımsızlık tutkusu ve kahramanlığın destanlaştığı kutlu bir mücadelenin iftihar günü olan 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gururla idrak ediyoruz.

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da kazanılan bu şanlı zafer bağımsız ve hür olarak yaşama iradesini ortaya koyan milletimizin kilit taşlarından biri olmuş ve Cumhuriyetin temelleri de burada atılmıştır.

Tarih boyunca gücünü, vatan sevgisi ve bağımsızlığa olan tutkusundan alan aziz milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu Büyük Taarruz Ruhu, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da karşılaşacağımız zorlukları aşmamızda en büyük güvencemiz olmaya devam edecektir.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını, vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor ve kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir