Tayhan Güven Tazeledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kurulda mevcut Başkan Erol Tayhan  güven tazeledi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti olağan Genel Kurul toplantısını Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen genel kurulda Erol Tayhan Başkanlığındaki yönetim güven tazeledi.  Kurula Düzce Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve davetliler katıldı.

Yeni yönetim listesi Düzce’nin önemli isimlerinden yer alıyor. Erol Tayhan, Cihat Tutkun, Nevzat Cingirt, Hüseyin Denizgez, Tezcan Solmaz, Mertcan Keleş, Gökhan Alkan, Nevzat Keleş, Selçuk Akyol Düzce’de gazetecilerin haklarını koruyup kollayacak bir yönetimle Düzce Gazeteciler Cemiyeti sil baştan başlıyor.

Düzce gazeteciler Cemiyeti’nin ciddi anlamda bu ekip ile birlikte ismine yaraşır bir STK haline geleceği dillerden dile dolaşıyor.

Toplantıda konuşma yapan Başkan Erol Tayhan işini layıkıyla yapan özde gazetecilerin önemine vurgu yaptı. Gazeteciliğin çok değerli bir meslek olduğunu ve mesleğin kötüye kullanılmaması gerektiğini belirten Tayhan çalışmalarına bu doğrultuda devam edeceğini söyledi.

Erol Tayhan Başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Asil Üyeler: Erol Tayhan, Cihat Tutkun, Nevzat Cingirt, Hüseyin Denizgez, Tezcan Solmaz, Mertcan Keleş, Gökhan Alkan, Nevzat Keleş, Selçuk Akyol

Yedek Üyeler: Tuncay Türkgülü, Özlem Ağbuğa, Rahman Çabuker, Nejat Özdeş, Vedar Köroğlu, Tuğçe Sarıgül, Emrah Tuzcu, Enes Güneş

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: Hüsnü Ovalı, Yavuz Bekir Gül

Denetleme Kurulu Yedek Üye: Yavuz Çorman, Nuray Büyük, Tenzile Koç

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir