BELEDİYE PERSONELİNE %20 İNDİRİM UYGULANACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Belediyesi ile Safir Okulları Düzce Kampüsü arasında 2021-2022 eğitim-öğretim yılında geçerli olmak üzere özel kurumsal indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle Düzce Belediyesi personeli Düzce Safir Kolejinde yüzde 20 indirimli ödeme imkanına kavuştu.

Düzce Belediyesi ile Safir Okulları Düzce Kampüsü arasında belediye çalışanlarına özel kurumsal indirim protokolü imzalandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Safir Okulları Düzce Kampüsü Kurucu Genel Müdürü Cemil Keskin ve Kampüs Müdürü Selçuk Şen’i makamında ağırladı.

 

Ziyarette Düzce’de eğitime yönelik görüş alışverişinde bulunulmasının ardından Düzce Belediyesi personellerine özel kurumsal indirim protokolü imzalandı.

 

İNDİRİM YÜZDE 20 OLACAK

Düzce Belediye Başkan Dr. Faruk Özlü,  “İmzaladığımız bu protokol ile Düzce Belediyesi personelleri Safir Okulları Düzce Kampüsünden % 20 indirimli bir şekilde yararlanacak. Tüm personellerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BELEDİYE’DE ÇALIŞTIKLARINI BELGELEMELERİ YETERLİ

Safir Okulları Düzce Kampüsü Müdürü Cemil Keskin ise 2021-2022 eğitim-öğretim yılında geçerli olacak protokolle ilgili  “Düzce Belediyesi çalışanları nüfus cüzdanları ve Düzce Belediyesi çalışanı olduklarını belirten herhangi bir belge ile kurumumuza müracaat ederek indirimlerimizden yararlanabileceklerdir ” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir