Bölgenin ilk ve tek danışmanlık ofisi açıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgenin ilk ve tek danışmanlık ofisi Düzce’de açıldı. Forward Bilişim Kalite Eğitim ve Teşvik Danışmanlığı Görkemli bir açılış ile hizmet vermeye başladı. Açılış’a Düzce KOSGEB Müdürü Necdet Yaşar Şahin, Düzce İl Bilim Sanayi Teknoloji Müdürü Ömer Eğinlioğlu, Düzce TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük, Düzce MÜSİAD Başkanı Özgür Sağlam ve bir çok davetli katıldı.

Forward Bilişim Kalite Eğitim ve Teşvik Danışmanlığı, TSO eski personelleri Erdi Ceylan ve Tuncay Yüksel ortaklığında kuruldu. Kurucu ortaklar Erdi Ceylan ve Tuncay Yüksel; “Yılların bilgi birikimi ile kurduğumuz kurumsal danışmanlık ofisi ile genç girişimci ve hali hazırdaki işletmelerin daha emin ve doğru adımlarda ilerlemelerine yardımcı olacağız” şeklinde ifade ettiler.

FORWARD BİLİŞİM KALİTE EĞİTİM VE TEŞVİK DANIŞMANLIĞI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.
Vizyon : KOBİ’lerin gelişimlerine destek veren öncü bir kuruluş olmak
Misyon: Etkin koordinasyon ve desteklerinin sağlanması yoluyla rekabetçi, yenilikçi ve esnek KOBİ’lerin gelişimlerine katkı sağlamak.

Hakkımızda : Forward Danışmanlık, Tuncay Yüksel ve Erdi Ceylan  tarafından kurulan, güçlü bir eğitim ve proje ekibi ile danışmanlık ve eğitim – sektöründe öncü bir rol üstlenen bir firmadır. Tuncay Yüksel Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda 16 yılı Genel Sekreter olmak üzere 20 yıl hizmet vermiştir. 2016 yılında Odada kurduğu Proje Ofisinde birçok başarılı projeyi yürütmüştür. Erdi Ceylan, İstanbul’da önemli kurumlarda teşvik ve hibe uzmanı olarak görev yapmış olup, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda aynı görevi 2 yıla yakın sürdürmüştür.

Forward Danışmanlık, sunduğu geniş hizmet yelpazesiyle işletmelere değer katmayı hedeflemektedir. Uzman kadromuz, yatırım teşvik belgesi danışmanlığı, istihdam teşvikleri danışmanlığı, kalite ve eğitim hizmetleri, proje yazma ve izleme hizmetleri konularında geniş bir bilgi birikimine sahiptir. Ayrıca, KOSGEB ve ihracata yönelik devlet teşvikleri ve hibeleri konusunda da müşterilerimize rehberlik etmekteyiz.

Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan bir anlayışla çalışan Forward Danışmanlık, her müşterinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunar.
Sunduğumuz danışmanlık hizmetlerinde, sektördeki güncel gelişmeleri takip ederek en yenilikçi stratejileri uygularız. Amacımız, müşterilerimizin rekabet avantajını artırmalarına yardımcı olmak ve sürdürülebilir büyümelerini desteklemektir.
Müşterilerimize ticaret sicili süreçlerinde rehberlik ederken, etkili yönetim sistemleriyle işletmelerin verimliliğini artırmalarını sağlamaktayız. Bu alanda da sağladığımız danışmanlık ve satış hizmetleri ile işletmelerin iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olmaktayız.
Forward Danışmanlık olarak, müşterilerimize değer katan, güvenilir ve etkili çözümler sunmak için çalışıyoruz. İşletmelerin büyümesine katkıda bulunmak ve onları geleceğe taşımak amacıyla, her adımda yanlarında yer alıyoruz. Profesyonel ekibimizle birlikte, her müşteriye özel çözümler sunmak için çalışıyoruz ve işletmelerin başarılarına şahit olmaktan mutluluk duyuyoruz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir