BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tıp mesleği bir fedakârlık mesleğidir. Onurlu ve vazgeçilmez bir meslektir. Tarihin en başından beri böyle olmuş ve böyle olmaya da devam edecektir. Dünya’nın her bölgesinde, her ikliminde, her şartta, yaz kış, gece gündüz, sıcak soğuk demeden; barışta ve savaşta, her türlü tehlikeyi göğüsleyerek, hiçbir din, dil, ırk, milliyet, düşman, dost farkı gözetmeden hizmet eden, evrensel olarak nitelendirilen kutsal mesleklerden biridir.
Dünyayı tehdit eden küresel korona virüsü salgınında, fert ve toplumun sağlığını korumak, herkesin derdine çare olmak için koşan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, bu kutsal görevi büyük bir özveri ve meslek aşkıyla yerine getirmektedirler.
Bu kutsal mücadelenin her alanında görev yapan hizmetli personelden, Profesör hekimine kadar tüm sağlık ordumuzun, gece gündüz demeden görevini emekle, sevgiyle, bilgiyle, şefkatle ve çok büyük özveri ile yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramını” kutluyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum.
Pandemi ile mücadele ederken aramızdan ayrılan, görev şehidi sağlık çalışanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyoruz.

server yazılım lisansı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir