“Spacecrafts On Virtual Space” Sergisi Yayında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu’ndan öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin Baran’ın düzenlediği “Spacecrafts On Virtual Space” başlıklı kişisel sergi çevrim içi olarak yayınlandı.

Günümüzün hızla gelişen teknolojisinin, sanat ve tasarım dünyasında değişim ve dönüşümlere yol açtığını belirten Doç. Dr. Hüseyin Baran, “Spacecrafts on Virtual Space” sergisinin, bu dönüşümün somut bir yansıması olarak izleyicilerle buluştuğunu dile getirdi.

Doç. Dr. Baran, 25 farklı fütüristik araç konseptinin yer aldığı sergi için, “Sadece dijital ortamda sunulan bir tasarım izleği olmanın ötesinde, sanat ve tasarımın alternatif teknolojilerle ortaya konması ve üretilen eserlerin geleceğin tasarım anlayışları üzerine etkilerini izleyicilerle buluşturmayı hedeflemektedir. Geleceğin tasarım anlayışı, bu yeni teknolojiler ve yazılım araçları ile güncellenmekte ve tasarım alanının sınırlarını genişleterek yeni ifade biçimlerinin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.” İfadelerini kullandı.

“Spacecrafts On Virtual Space” sergisi 20 Ağustos 2024 tarihine kadar https://sanalsergi.duzce.edu.tr/ internet adresinden ziyaret edilebilecek.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir