Başkan Özlü Hitler ve Netanyahu’yu birbirine benzetti! Akıbetleri de aynı olur mu diye sordu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Özlü Hitler ve Netanyahu’yu birbirine benzetti! Akıbetleri de aynı olur mu diye sordu
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Filistin’de binlerce çocuk, genç, yaşlı ve kadının ölümünden sorumlu olan, toplu katliam yapan İtrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Nazi Partisi lideri olan ve binlerce kişinin ölümünden sorumlu diktatör Adolf Hitler’i birbirine benzeterek, sonlarının da aynı olup, olmayacağını sordu.

Filistin’de yaşanan insanlık dramında her geçen gün ölü ve yaralı sayısı artarken, olayların sorumlusu olarak gösterilen İtrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, katliamın devam edeceği mesajlarını veriyor. Tüm Dünya yaşanan soykırım ve katliama sessiz kalırken, Türkiye ise sık sık duruma tepki gösteriyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Türkiye’nin İtrail’e girebileceği yönünde açıklama yapınca, bazı İtrail savucuları Erdoğan ile Saddam Hüseyin’in fotoğraflarını yan yana koyarak sonlarının aynı olup olmayacağını soran sosyal medya paylaşımları yaptı.

Düzce’de de Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, İtrail Başbakanı Netanyahu’yu hedef aldı. Nazi Partisi lideri diktatör Adolf Hitler ile Netanyahu’nun fotoğraflarını yan yana koyan Özlü, ‘Ne kadar çok benziyorlar! Akıbetleri de benzer mi dersiniz?” dedi.

Hitler’in ölüm nedeni konusunda açıklamalar farklıdır; bir versiyon, onun sadece zehirle öldüğünü belirtir ve başka bir görüş, siyanür kapsülünü ısırırken kendi kafasına bir kurşun sıkarak öldüğünü iddia etmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir