İYİ Parti’den “Sözleşmeli Tarım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce İyi Parti Teşkilatları, Düzceli üreticilerin ürünlerini satış garantisi altında üretmelerini sağlama amacı ile Bolu Belediyesi ile birlikte oluşturduğu ‘sözleşmeli tarım’ uygulamasında üreticiler ile Bolu Belediyesi yetkililerini bir araya getirdi.
İl Başkanı Yunus Özay ER Başkanlığında üreticilerin ve projenin Düzce’deki organizasyonu için görev alacak olan parti yetkililerinin katıldığı , üretim ve satış Sartlarının bizzat yerinde görülüp değerlendirildiği çalışma ile projenin gerçekleşmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.
İyi Parti Düzce Teşkilatları adına konu ile alakalı açıklama yapan Aslıhan Akbal Tüysüz ; ‘ Teşkilat olarak uzun üredir üzerinde çalıştığımız, şehrin iktisadi kalkınması ve gelirin Düzce halkının tabanına yayılması adına çok önemsediğimiz bu projemizde bugün önemli bir adım daha attık. Kısa zamanda üretim aşamasına pilot üreticiler ile geçmeyi planladığımız bu projemizin kente örnek olması ve üreticilerin de alım garantili sözleşmeli tarım modeli ile stratejik önemde olan tarımsal üretimde ülke ekonomisine katkı sunmalarını amaçlıyoruz. Kötü hava koşullarına rağmen bize saha çalışmamızda eşlik eden Bolu Belediyesi yetkililerine başta İlknur Hanım olmak üzere çok teşekkür ediyoruz. Biz çalışacağız Düzceli Üreticimiz kazanacak. Düzceli üretici kazandıkça Türkiye kazanacak” diyerek, Pilot üretimin belirlenen ürünler ve üreticiler ile kısa zaman içerisinde başlamasının planlandığı ve üreticilere bu projenin aktarılmaya devam edildiğini belirtti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir