Güloğlu’ndan Özlü’ye açık çağrı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta Küçük Sanayi sitesi’ne gezi yapan Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu’nun paylaşımının ardından Düzce Belediyesi yıllardır çalışma yapmadığı sanayi sitesinde asfaltlama çalışması başlatmıştı. Ardından hu defa da Cedidiye Meydan projesi çerçevesinde yapılan dükkanların hak sahipleri Davut Güloğlu’na giderek dükkanlarını almak için yardım talebinde bulundu. Davut Güloğlu’da Belediye Başkanı Faruk Özlü’ ye; “Dükkanların seçim malzemesi yapılmamasını ve esnaflara haklarının verilmesi” çağrısı yaptı.

Düzce’de geçtiğimiz hafta Küçük Sanayi Sitesi’ne gezi yapan Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayı Davut Güloğlu, çamur deryası olan yolları paylaşmış ve esnafın çilesini dile getirmişti. Davut Güloğlu’nun paylaşımın ardından Düzce belediyesi harekete geçmiş ve yıllardır asfaltlanmayan yolların asfaltlanmasına vesile olmuştu.

Bu defa da Düzce Belediyesi tarafından Cedidiye Meydan Projesi çerçevesinde yapılan dükkanlardan sadece BELTUR’a ait dükkan açılmış diğer dükkanlar ise halen kapalı olarak duruyordu. Hak sahibi esnafların mağduriyeti için kameraların karşısına geçen Davut Güloğlu, Belediye Başkanı Faruk Özlü’ ye çağrıda bulundu. Davut Güloğlu’na ulaşan ve halen dükkanlarına kavuşamayan esnaflar, Davut Güloğlu’ndan yardım talebinde bulundu. Esnafların çaresizliği karşısında açıklama yapan Davut Güloğlu; “Faruk Başkanım, burada sadece Belediye şirketine ait dükkan açılmış diğer dükkanlar ise kapalı duruyor. Burada dükkanı olan esnaflar mağdur. Hepsi evlerine ekmek, çoluk çocuklarına aş götürme peşindeler. Sadece 1 dükkanın açılıp diğer dükkanların ise kapalı olması kötü bir durum. Gelin bunu seçim malzemesi yapmadan bir an önce bu dükkanları da hak sahiplerine verelim. Onlarda evlerine yemek, çoluk çocuklarına aş götürebilsinler. Gelin bunu hep birlikte adaletlice yapalım” diyerek çağrıda bulundu.
Bu çağrıya karşın Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün tavrı ve dükkanları sahiplerine verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir