ASLIHAN TÜYSÜZ, ‘BİZİM DERDİMİZ SİSTEMLE’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, seçim çalışmalarına Düzce’de sendika, eğitim kurumu, Beyköy’de esnaf ve site ziyaretleri, akşam da Merkez’de kadınlarla sohbet ile devam etti.

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz Millet İttifakı Milletvekili Adayları ile birlikte Petrol-İş Sendikası Düzce Şubesi’ni ziyaret etti. Tüysüz daha sonra partilileri ile birlikte bir eğitim kurumuna geçti. Öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya gelen Tüysüz, ardından Beyköy’e geçti. Burada esnaf, kahvehane ve site ziyaretleri yapan Tüysüz ve beraberindekiler, Merkez’e geçerek partili gençlerin açtığı tanıtım standını ziyaret ettiler.

BEYKÖY ZİYARETLERİ

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz partisinin İl, İlçe, belde başkanı ve diğer yöneticileri ve onlara katılan CHP belde başkanı ve üyeleri ile birlikte Beyköy’de esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında sohbet ettiği vatandaşlara, Beyköy beldesinin sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu, Düzce’nin mevcut kötü hava probleminden en çok etkilenen bölgelerinden biri olduğunu bildiğini söyledi. Seçilmeleri durumunda Beyköy’e ve Düzce’ye en iyi hizmeti vereceklerini söyleyerek oylarına talip oldu.

Tüysüz ve beraberindekiler, Beyköy TOKİ konutlarına geçerek ev ziyaretleri yaptılar. Güzel hava nedeniyle bahçede oturan kadınların yanına giderek sohbet eden Tüysüz, halkın artık değişim istediğinden bahsetti. Onların da aynı görüşte olması durumunda Millet İttifakı ortak listesi için CHP logosunun altına ve Cumhurbaşkanlığı için de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun resminin altına “EVET” mührü basmalarını rica etti.

MERKEZ PROGRAMI

Düzce Merkez’e dönen Tüysüz ve beraberindekiler, İyi Parti Gençlik Politikaları Başkanlığı’na bağlı gençlerin açtığı Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçim tanıtım standını ziyaret etti. Kendisi ile konuşmak isteyen gençlerle bir araya gelerek sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından kendisine eşlik eden yöneticiler ve stantta bulunan gençlerle birlikte günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Tüysüz partili kadınlarla birlikte Koçyazı Mahallesi’nde bir siteye geçerek, bir araya geldiği kadınlarla sohbet etti. Mevcut Başkanlık sisteminden neden memnun olmadıklarını soran bir kadına verdiği cevapta, “Bizim derdimiz kişilerle değil sistemle. Biz tek adam rejimine karşıyız. Mevcut Başkanlık sistemi ne Amerika ne de Avrupa’dakiler ile aynı. Oradaki Başkanlık sisteminde parlamentodaki vekiller aktif görev yapmaktadır. Onlardan geçmeyen hiçbir karar uygulanmaya konamaz. Ancak burada sayın Cumhurbaşkanı her şeye karar veren makamdır. Orman yangınlarında uçakların kaldırılmasından, yapılacak zam oranlarına, depremde güvenlik güçlerinin bölgeye derhâl sevk edilmesinden atamalara kadar pek çok konu sadece onun yetkisi ve “müsaadesi” ile gerçekleşmektedir. İşte biz buna karşı olduğumuz, memleketin ortak akıl ile yönetilmesini istediğimiz için bu mücadeleyi veriyoruz. Bunun için de sizlerin oylarınıza talibiz.” dedi.

Tüysüz ve beraberindekiler gecenin ilerleyen saatlerinde evlerine dönerek günü sonlandırdılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir