Düzce Gazeteciler Cemiyeti AA’nın 103. yaşını kutladı.

DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ

Düzce Gazeteciler Cemiyeti yayınladığı mesajında Türkiye’nin hafızası haline gelen Anadolu Ajansı’nın 103. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş, Anadolu Ajansının, yüz yılı aşan köklü kurumsal geçmişi ve özgün habercilik anlayışıyla, dış mahreçli haber kaynaklarından farklı bir çizgi ortaya koyduğunu bildirdi.

Ajansın, teknolojik gelişmeleri yakından takibiyle, bu alanda tüm imkanlarını kullanarak sürekli kendisini yenilediğini ifade eden Keleş, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin habercilik alanındaki vizyonunu en yalın şekilde yansıtmaya çalışan güzide kuruluşlarımızın başında gelen Anadolu Ajansı, aynı zamanda Türkiye’nin basın ve yayın kuruluşları içinde önemli bir hafıza ve değerler manzumesini oluşturmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, yurt içi ve yurt dışında gözümüz ve kulağımız niteliğindeki Anadolu Ajansının 103’üncü kuruluş yıl dönümünü tüm çalışanları ve yöneticileri nezdinde tebrik eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim.”

Exit mobile version