DÜZCE BELEDİYESİ ÇALIŞAN KADINLARI UNUTMADI

6514-sosyal-isler_2

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Farklı sektörlerdeki kadınlar ile biraraya gelen müdürlük ekipleri, çiçek ve hediyelerle emekçi kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Düzce Belediyesi, farklı sektörlerde hizmet vererek Düzce ekonomisine katkı sağlayan, emekçi kadınları ziyaret ederek, Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne personeli, kendileri gibi Düzce’de iş hayatında ‘ben de varım’ diyen kadın çalışanları unutmadı. Ekipler, kaynak ustasından,  kadın muhtara, şoförden petrol istasyonu görevlisine kadar farklı meslek gruplarından kadınları ziyaret ederek hediye ve çiçeklerle Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

İş hayatının yorgunluğuna kısa bir sürede olsa mola vermek adına emekçi kadın çalışanları ziyaret ettiklerini dile getiren Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç, “Kadınlarımızı hatırladığımızı göstermek adına gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz gerçekten çok güzel oldu. Belediye kadın çalışanları olarak farklı sektörlerde hizmet veren kadınlarımızı ziyaret etmek, yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Başkanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’nün selamları ve günlerini kutladığı ileterek günün önemine dair çiçeklerimizi ve hediyelerimizi takdim ettik. Kısa süre de olsa, iş yoğunluğundan sıyrılıp mola vermelerini sağlamak istedik. Tebessümleri bizler için paha biçilemez. Bu vesile ile tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü bir kez daha kutluyoruz” dedi.

Exit mobile version