Gazeteciler Cemiyeti’nde yeni dönem

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Gazeteciler Cemiyeti, olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda Cihat Tutkun başkanlığında yeni yönetim göreve başladı.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulu TSO toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Düzce Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun, Düzce Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Dilber, Düzce TSO Meclis Başkan Yardımcısı Metin Topal, Gazeteciler Federasyonu Başkan Yılmaz Karaca, başkan yardımcıları, gazeteciler ve davetiler katıldı.

Tek listenin çıktığı kongrede yeni yönetim göreve gelirken, Başkan Cihat Tutkun rahatsızlığı nedeniyle kongreye katılamadı.

Kongre sonrası Başkan adına konuşma yapan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Atilla Keskin, “Değerli basın mensubu meslektaşlarım, kıymetli misafirler ve saygıdeğer divan kurulum..

Bugün burada aslında sizlere bu kürsüden Cihat Tutkun sesleniyor olacaktı lakin, kendisinin rahatsızlığından ötürü konuşmayı yapmak bana nasip oldu. Öncelikle bu görevi bizlere layık gördüğünüz için, başkanımız ve yönetim kurulumuz adına şükranlarımızı sunarken, geçmiş dönem başkan ve yönetimlerimize de,

hizmetleri için çok teşekkürlerimizi iletiyoruz. Önümüzdeki bu 3 yıllık süreçte, elimizden geldiğince halkın müşterek sesi olmaya, kamuoyuna tarafsız, şeffaf ve güvenilir haberleri ulaştırmaya, dün olduğu gibi , bu günde devam edeceğiz. Bizler biliyoruz ki, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir” dedi.

Yapılan seçimler sonrasında yönetim şu şekilde oluştu

Başkan Cihat Tutkun

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri : Atilla Keskin, Tezcan Solmaz, Hakan Çakır, Enes Bektaş, Cahit Üstüner, Tolga Hünkar, Sefer Demir, Ömer Faruk Kubilay

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri : Emrah Tuzcu, Gökhan Alkan, Hüseyin Denizgez, Elif Varol, Enes Güneş, Gürkan İpek, Özgür Alpmen, Aytekin Seçkin, Ömer Faruk Cebeci

Denetim Kurulu Asil Üyeler : Fahri Altınkayık, Harun Can Şerbetçi, Tenzile Koç Atılgan

Denetim Kurulu Yedek Üyeler : Özer Çelik, Ümit Çetin, Nevzat Keleş

Üst Kurul Delegeleri : Cihat Tutkun, Atilla Keskin, Cahit Üstüner, Hakan Çakır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir