ASLIHAN TÜYSÜZ PAZAR ZİYARETİNDE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, esnaf ziyaretlerine pazarda devam ettirdi.

Millet İttifakı Düzce Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye Mahallesinde pazar esnafı ve köylü üretici kadınlarına ziyaret gerçekleştirdi ve halkla sohbet etti.

DEĞİŞİM RÜZGARI

Tüysüz, beraberindeki teşkilat yöneticileri ve partililer ile birlikte yaptığı ziyaret sırasında Millet İttifakı hakkında bilgi verdi, amacını anlattı. Tüysüz, bir kadın pazarcının yanına oturarak, “Biz Düzce’de ve de ülkemizde bir değişim olsun istiyoruz. Halkımızın da değişime hazır olduğunu ve bunu istediğini görüyoruz. Ben bu yola Düzce’nin milletvekili olmak için çıktım. Yıllardır sadece seçim zamanı milletini hatırlayan vekil değil, her zaman ulaşılabilen, hemşehrileri ile iç içe olan bir milletvekili olmak için çıktım. Sizlerin sıkıntıları bizim de sıkıntımız. Biz bunları sizden dinlemezsek, sorunlarınızı anlayamazsak nasıl çözüm bulabiliriz? Tüm Düzce halkının oylarına talibim. Hepiniz benim için çok kıymetlisiniz. Biz Millet İttifakı adayları olarak Düzce için, sizler için, memleketimiz için çalışmak arzusuyla karşınızdayız. Bu nedenle de şu mübarek günler hürmetine dualarınıza talibiz.” dedi.

Tüysüz ve yanındakiler ardından Bahçeşehir Bahçelievler mahallesinde yer alan iş merkezine gittiler. Tüysüz,  İş Merkezindeki esnaf ziyaretlerini ve sohbetlerini tamamladıktan sonra aynı binada yer alan Düzce Belediyesi Ek Hizmet Ofislerini de tek tek ziyaret ederek sohbet etti.

Tüysüz, iftardan sonraki ev ziyaretlerini  Kiremit Ocağı Mahallesindeki bir evde sürdürdü. Geç vakitlere kadar süren sohbetten sonra Tüysüz ve beraberindekiler yorgun ama umutlu bir şekilde ayrıldılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir