Düzce Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü emeklilere yapılan özel indirimleri duyurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü emeklilere yapılan özel indirimleri duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Emekliler Yılı” açıklaması ardından Düzce SGK İl Müdürlüğü tarafından bir çok sektör işverenleri ile yapılan protokol çerçevesinde Düzce de Emeklilerimize özel indirimleri veren firmaları açıkladı.

Düzce Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Emeklilerimizin bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak potansiyellerini kullanabilmelerini sağlamak; refah ve esenliklerini desteklemek ülkemizin kalkınmasına emekleri ile katkıda bulunmuş olan emeklilerimize verilen değeri ortaya koymak için 2024 yılı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından“ EMEKLİLER YILI” ilan edilmiştir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından koordine edilen Emekliler Yılı ile ilgili çalışmalar Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülmektedir.

Türkiye yüzyılının emektarları için “e-devlet” girişi ile ‘Emekli Dijital kartı’ oluşturulmaktadır. Emeklilerimiz e-devlet ten oluşturdukları Dijital Kimlik Kartı ile  “http://emekliler.gov.tr” adresinde yayınlanan Emekliler yılına özel fırsatlardan yararlanmaktadırlar. Bu kapsamda Düzce SGK İl Müdürlüğü tarafından  bir çok sektör işverenleri ile yapılan protokol çerçevesinde Düzce de Emeklilerimize özel indirimler yapılmaktadır. Bu bağlamda; indirim protokolü yapmak isteyen işverenlerimiz Düzce Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile   iletişime geçebilirler.

Ayrıca; Türkiye Yüzyılı Emektarlarımıza özel indirimleri “http://emekliler.gov.tr” web sitesi “FIRSATLAR” sekmesinden erişebilirsiniz. İlimizde ikamet eden emeklilerimize özel fırsatları inceleyebilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

Her Hafta Güncellenen  Düzce de Emeklilere özel İndirimler listesi.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir