Minikler satranç turnuvasında buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Kaptan Altay Altuğ Kızılay Anaokulu’nda  “Çocuk Kulübü atölye çalışmaları kermesi ve Satranç Turnuvası” gerçekleştirildi.
Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kermeste öğrencilerin heyecanı renkli görüntülere sahne oldu.  Sene boyunca kendilerini geliştirdikleri “Etamin Atölyesi” , “Halı Dokuma Atölyesi” , “Sanat Atölyesi” ve “Tuval Boyama Atölyesi” derslerinde eğitim gören öğrencilerin ortaya çıkardığı özgün ürünler de kermeste satışa sunuldu. Yapmış oldukları Etamin İşlemeler, Halı Dokuma Çanta ve Tuval Tasarımları kermeste sergilediler. 21. Yüzyıl becerisi olan finansal okuryazarlık ile gelecekte finans yönetiminde başarılı bireyler olabilmeleri için Temel matematik, alışveriş yapabilme, basit hesap becerileri pekiştirilen öğrenciler ailelerine ürünlerini sergilemenin mutluluğunu yaşadılar.
Kermes sonrası aileler ile birlikte okulumuz Çocuk Kulübünün Düzenlediği Satranç turnuvasına katılan çocuklar sene boyunca öğrendikleri satranç bilgilerini kullanarak aileleri ve arkadaşlarıyla turnuva heyecanı yaşadılar. Satranç Turnuvası sonrasında madalya töreni yapılarak çocukların başarıları taçlandırıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir